Menu Premium
Loading...

Dishonored Game of the Year Edition Trailer

Gamekings Redactie 07/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Arkane Studios kwam bijna precies een jaar geleden met de game die voor velen de beste game van het jaar was. Samen met uitgeverij Bethesda Softworks brachten zij Dishonored naar de winkels, een nieuwe IP in een steampunk-setting. Nu ligt de GOTY-editie van de game bijna in de winkels en dat wordt gevierd met de Dishonored Game of the Year Edition Trailer.

In de schoenen van Corvo Attano speel je een legendarische voormalige bodyguard van Dunwall’s Empress Jessamine Kaldwin. Zij wordt zomaar vermoord en jij krijgt de schuld. Dat kun je niet zomaar laten gebeuren en je voelt dan ook dat ze zeer onrespectvol tegen je doen. Vandaar de titel van de game, uiteraard. Dishonored draait om het zuiveren van je naam en ervoor zorgen dat de daders terecht staan voor de moord die zij gepleegd hebben. Niemand staat aan jouw kant en het is nodig om het heft in eigen handen te nemen.

De Dishonored Game of the Year Edition is niet zomaar een heruitgave van de game. Zoals we van wel meer GOTY-edities gewend zijn, is Dishonored gebundeld met alle downloadable content die uitkwam tussen release en nu. Dit zijn Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, Void Walker’s Arsenal en The Brigmore Witches. In het geheel krijg je een aantal missies die je zo snel mogelijk moet uit spelen, maar voornamelijk krijg je naast de hoofdverhaallijn een aantal verhaallijnen erbij die je meer achtergrondinformatie moeten verschaffen.

Mocht je Dishonored nog niet in huis hebben, is het wellicht een poging waard. Sowieso kun je het beste even de trailer bekijken! De Dishonored Game of the Year Edition ligt morgen in de winkels voor de PlayStation 3, PC en Xbox 360.

Dishonored Game of the Year Edition Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch