Menu Premium

Dishonored: Game of the Year Edition aangekondigd door Bethesda

Gamekings Redactie 12/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eén van de meest verfrissende nieuwe IP’s van 2012 was toch wel van ontwikkelaar Arkane Studios. De titel waar je net op geklikt hebt, geeft natuurlijk al weg over welke game ik het heb: Dishonored. Deze game werd door het grote gros ontzettend goed ontvangen en ging als warme broodjes over de toonbank. Nu is de Dishonored: Game of the Year Edition aangekondigd door Bethesda, waarin de game én alle downloadable content die ervoor uitgekomen is samengebundeld zit.

Zelfs als je Dishonored niet gespeeld hebt, is de kans klein dat je nog nooit van deze titel gehoord hebt. Voor velen was het dé game van 2012 en er wordt door veel fans dan ook gehoopt op een vervolg. Daar hebben we tot nu toe nog niets van vernomen, maar vanaf de release van Dishonored zijn we wel verblijd met een aardige verzameling aan downloadable content. Ook deze werden goed ontvangen en waren zeer van meerwaarde voor de game.

Ondertussen zijn er vier DLC-pakketten uitgekomen voor Dishonored en deze worden, samen met de game, gebundeld tot de Dishonored: Game of the Year Edition. Dit zijn natuurlijk Dunwall City Trials, het pakket met missies waarin je zo snel mogelijk door levels heen moest, als The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches en Void Walker’s Arsenal. Het geheel zorgt ervoor dat je meer te weten komt over het verhaal door middel van extra missies en dat je meer items tot je beschikking hebt.

Mocht je Dishonored in z’n geheel gemist hebben of een andere hele goede reden hebben om de Dishonored: Game of the Year Edition aan te schaffen, hoef je daar gelukkig niet heel lang op te wachten. De Dishonored: Game of the Year Edition ligt op 11 oktober in de winkels voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Dishonored: Game of the Year Edition aangekondigd door Bethesda

Dishonored: Game of the Year Edition aangekondigd door Bethesda

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch