Menu Premium
Loading...

Dishonored: Dunwall City Trials Gameplay Trailer

Gamekings Redactie 06/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dishonored wordt waarschijnlijk vaak genoemd in de einde jaars top tien items die over niet al te lang op onze site gaan verschijnen. Gelukkig hoef je de game ook nog niet weg te leggen, aangezien er een gloednieuw DLC pakket verschijnt, genaamd Dishonored: Dunwall City Trials. De eerste trailer van deze verse content, de Dishonored: Dunwall City Trials Gameplay Trailer, kun je nu checken.

De DLC verschijnt op 11 december, dus het lange wachten is bijna voorbij. In Dishonored: Dunwall City Trials kun je los op tien nieuwe maps die je skills als moordenaar zullen testen. Alles wat je doet, wordt namelijk bijgehouden op een scorebord. Hierdoor kun je op alle tien de maps zien of je de missie beter hebt uitgevoerd dan je maten.

In Dishonored: Dunwall City Trials zul je waves van enemies moeten verslaan, of kun je kijken hoe goed je bent in een reeks van drop assassinations. Daarnaast bevat de DLC een hele berg aan nieuwe achievements en trophies.

Je kunt nu de alleerste gameplaybeelden van Dishonored: Dunwall City Trials aanschouwen, waarin we zien hoe er in hoog tempo een flink aantal targets worden omgelegd. Ook benadrukt de trailer dat je stealth met actie en creativiteit zult moeten combineren om het optimale uit de maps te halen. Dat allemaal terwijl je luistert naar een zeer hippe Dishonored Rap van Dan Bull.

De DLC zal tegelijkertijd verschijnen op de PlayStation 3, PC en Xbox 360. Er komt ook nog een tweede DLC pakket aan in 2013, dus kun je qua content voorlopig wel vooruit.

Dishonored: Dunwall City Trials Gameplay Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch