Menu Premium
Loading...

Dishonored Developer Documentary Experience Trailer

Gamekings Redactie 14/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Arkane Studios, de studio die we kennen van onder andere Dark Messiah of Might and Magic komt met een nieuwe game; Dishonored.

Dishonored is een First Person Action-Adventure game die zich afspeelt in Dunwall; een stad die lijkt op het Londen uit de jaren 1900, maar dan in een steampunk setting. Jij speelt Corvo Atano, een bodyguard van de keizerin die ervan beschuldigt wordt haar vermoord te hebben. Hij zal met zijn paranormale krachten wraak nemen op degene die zijn naam zwart hebben gemaakt. Met die krachten kun je onder andere de tijd stil zetten, een roedel ratten oproepen, of in de huid kruipen van een NPC. Naast dat alles zal sneaken en schieten ook een grote rol in de game spelen.

Vrijheid staat centraal in Dishonored. De wereld bestaat uit meerdere kleine sandboxen waarin jij je missies moet volbrengen. Ieder level is zo ontworpen dat je op vele manieren op het punt van bestemming kunt aankomen. De vrijheid gaat zelfs zo ver dat je in principe de game kan uitspelen zonder iemand te vermoorden.

De game staat bij veel mensen op de radar. Dit komt onder andere omdat Dishonored al vele prijzen binnen heeft weten te slepen. Op de Gamescom won hij bijvoorbeeld de prijs voor Beste PlayStation 3 game, beste Xbox 360 game en beste game van de beurs. Ook op de E3 werd de game zeer goed ontvangen.

Half Life 2’s designer Viktor Antonov is de Visual Design Director van Dishonored. Ook zal Deus Ex developer Harvey Smith, samen met Raphaël Colantoni,o de rol van Creative Director op zich nemen. Er zitten dus genoeg getalenteerde mensen achter deze titel en je hoort er een aantal langskomen in de Dishonored Developer Documentary Experience Trailer.

Dishonored zal op 12 oktober in Europa verschijnen voor de Playstation 3, de Xbox 360 en PC.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch