Menu Premium
Loading...

Dishonored 2 is Bethesda’s prijsnummer op de E3

Duncan Israel 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bethesda sluit zijn persconferentie joelend af met een hoop Dishonored 2 nieuws. De game is namelijk Bethesda’s prijsnummer op deze E3 en kreeg zodoende veruit de meeste aandacht.

De eerste Dishonored stond bekend om de keuzes die je kon maken. In dit tweede deel kunnen we nu zelfs kiezen tussen het character waarmee je speelt; naast keizerin Emily Kaldwin kunnen we te pas en te onpas switchen naar Corvo Attano, de protagonist uit de vorige Dishonored is in dit deel wederom speelbaar.

Nadat Bethesda ons had lekker gemaakt met een uitgebreide speelsessie van de game, waarin we onder andere de verschillende krachten van Emily voorbij zagen komen, werden we ook nog eens getrakteerd op een nieuwe gameplay trailer van de game.

Als klap op de vuurpijl, als kers op de taart, maakte Pete Hines ook nog eens bekend dat we bij de collector’s editie een toffe replica van het masker van Corvo kunnen verwachten. Wat wil je nog meer? De game spelen! Dat kan vanaf 11 november 2016 op PC, PlayStation 4 en Xbox One!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch