Menu Premium

Dishonored 2 is 38% minder verkocht dan deel 1 in de eerste week in de UK

Rens van Nerum 14/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Helaas heeft Dishonored 2 net niet de top 3 van de best-selling games in de UK in de eerste week van release behaald. De game kwam op de 4e plaats terecht en werd 38% minder verkocht dan zijn voorganger z’n eerste week

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de game onwijs slecht verkocht, gezien de game een respectievelijke vierde plaats behaald heeft onder Call of Duty: Infinite Warfare, FIFA 17 en Battlefield 1. Echter is het natuurlijk wel zuur voor uitgever Bethesda om bijna 40% onder de verkoopcijfers van de eerste Dishonored te zitten, die uitkwam in 2012. De huidige top 10 van de best-selling games in de week van release in de UK ziet er als volgt uit:

01. CALL OF DUTY: INFINITE WARFARE
02. FIFA 17
03. BATTLEFIELD 1
04. DISHONORED 2
05. THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM SPECIAL EDITION
06. FORZA HORIZON 3
07. OVERWATCH
08. TITANFALL 2
09. LEGO DIMENSIONS
10. STAR WARS BATTLEFRONT

Het zijn helaas niet de éérste teleurstellende verkoopcijfers van een grote game in de UK, want vorige week verkocht Call of Duty: Infinite Warfare ongeveer 50% minder dan zijn voorganger Black Ops 3 in de eerste week. In het Verenigd Koninkrijk blijkt dit echter genoeg om alsnog lijstaanvoerder te zijn, terwijl de game in Nederland iets dramatischer lijkt te hebben verkocht. Hierover hoor je meer in de Einde van de Week Vrijdag-editie van vorige week.

Andere titels die de Britse top 40 nog hebben behaald in de lijst zijn Sword Art Online: Hollow Realization, op plaats 33, en Ubisoft’s Eagle flight, die op plaats 39 terecht kwam.

Heb jij Dishonored 2 in huis gehaald? Drop het in de comments!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch