Menu Premium
Loading...

DiRT Rally heeft nu PlayStation VR support

Jeroen Wiersma 20/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

DiRT Rally is sinds april vorig jaar speelbaar op onder andere de PlayStation 4 en werd toen erg goed ontvangen. Het is in deze tijd bijna bijzonder te noemen dat er in de tussentijd geen DLC voor de game is verschenen. Vrijdag heeft Konami daar echter verandering in gebracht. Dankzij uitgebrachte DLC heeft DiRT Rally nu PlayStation VR support.

Wanneer je de game nieuw koopt zit de PlayStation VR ondersteuning standaard bij de game. Als je de game al hebt, zul je eerst de DLC moeten aanschaffen. De prijs daarvan is vergelijkbaar met DLC’s van andere games. Naast de VR support voegt de DLC ook de Co-Drive Mode toe, die in elke spelmodus te activeren is. In Co-Drive Mode kan een tweede speler, zonder VR headset, de bestuurder voorzien van instructies betreffende wat er hem staat te wachten op de baan. Dit doet de tweede speler door, op een Guitar Hero-achtige wijze, op het goede moment op de goede knop van de controller te drukken, zoals goed is te zien in de trailer.

DiRT Rally verscheen ook voor de Xbox One en daarvoor, op 7 december 2015, ook voor de PC. Heb jij zin om DiRT Rally in VR te spelen op de PlayStation 4, of heb je een lange adem en wacht je liever op DiRT Rally 2?

Bron: Eurogamer

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch