Menu Premium

Dikke nieuwe features komen deze herfst naar Xbox Live!

Samuel Boyd 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 is natuurlijk het grootste game-event van het jaar, maar er wordt veel meer bekend gemaakt dan enkel games. Nadat Microsoft een paar nieuwe trailers en verse aankondigingen toonde, maakte ze ook een sloot aan nieuwe Xbox One-features bekend waarvan de meeste al in de herfst zullen verschijnen.

Deze zomer zal Cortana, de AI assistent die we kennen uit Halo, naar de Xbox One komen. Cortana is al te gebruiken op Windows 10 en Windows Phone. Verder is er goed nieuws voor de muziekliefhebbers die graag wat afwisseling hebben tijdens het gamen. Het zal binnenkort mogelijk worden om jouw favoriete muziek makkelijk aan te kunnen zetten tijdens het gamen.

De multiplayer ervaringen op Xbox moeten ook beter worden, Microsoft maakt namelijk bekend dat ze bezig zijn met de bouw van meer servers. Bovendien moet het makkelijker worden voor mensen om multiplayer matches te vinden door het toevoegen van een Looking for Group functie. Verder zullen er zogenaamde ‘Clubs’ geïntroduceerd worden, een manier om niet alleen een party te vormen maar een echte community.

Een laatste belangrijkste komst is die van de Arena. Een platform speciaal voor het houden van toernooien. FIFA zal een van de eerste games zijn voor de Arena, dus vanaf de herfst kan jij makkelijk online toernooitjes houden met je maten!

Mis jij nieuwe features of red je het hier wel weer even mee? Wij horen het graag van je!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch