Menu Premium

‘Digitale Xbox One S kost 229,99 Euro en bevat Sea of Thieves en meer’

Hylke Haagsma 15/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De informatie over prijzen en beschikbaarheid van Microsoft’s schijfloze Xbox One S is gelekt door Winfuture.de. De All Digitial Xbox One S zal de oorspronkelijke visie van Microsoft op de Xbox One vervullen. Namelijk een apparaat dat alleen van digitale media afhankelijk is en een breedbandverbinding vereist om games en andere media te krijgen.

Geen schijfjes meer in de toekomst?

De All Digitial Xbox One S zal de oorspronkelijke visie van Microsoft op de Xbox One vervullen, namelijk een apparaat dat alleen van digitale media afhankelijk is en een breedbandverbinding vereist om games en andere media te gebruiken. Het apparaat ziet er bijna identiek uit als de huidige Xbox One S, maar zonder een disklade.

Volgens Winfuture zal de Xbox One S All Digital voor € 229,99 worden geïntroduceerd en worden geleverd met een enkele Xbox One draadloze controller in de standaardkleur van wit, en worden geleverd met vooraf geladen games. Deze spellen omvatten Minecraft, Sea Of Thieves en Forza Horizon 3, met meer games beschikbaar via de Store en Game Pass.

Wanneer komt de diskloze Xbox?

De box art-mockups van de Xbox One S All-Digital Edition is eerder ook onthuld. Toen we voor het laatst hoorden van de geruchten Xbox One S All-Digital Edition, een schijfloze versie van de Xbox One S, werd er gezegd dat hij ergens in de toekomst in de maand mei zou verschijnen. Nu is er echter een specifiekere releasedatum bekend geworden en dat is al best wel snel. Ben jij er al klaar voor? De toekomst is zonder schijfjes!

All Digital

Dankzij een nieuw rapport is nu een meer specifieke datum voor de release van de nieuwe console onthuld. In een rapport van Windows Central wordt gesteld dat de volledig digitale editie van de Xbox One S op 7 mei 2019 wordt verkocht om precies te zijn. Bovendien zou deze potentiële releasedatum gepland zijn voor een gelijktijdige wereldwijde lancering. Een aankondiging van het nieuwe Xbox One-apparaat zou halverwege april moeten komen. Dat zou dus ergens een dezer dagen moeten gebeuren… Ben jij er al klaar voor?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch