Menu Premium

Dice verwijdert meerdere game modes uit Battlefield V

Gert 02/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dice heeft afgelopen maand de mercury map uit de doeken gedaan. Daar staat tegenover dat twee game modes uit de multiplayer van Battlefielv V worden geschrapt. Domination en Frontlines zijn niet meer te spelen. Als reden geeft Dice aan dat de game modes veel minder worden gespeeld dan andere game modes.

Battlefield V in zwaar weer

Op reddit wordt door de developers het volgende aangegeven: “Both playlists are highlighted as being significantly less popular, and a lot less populated when compared to more established modes like Conquest,” “Our preference is to ensure that we are adding to the fun rather than creating frustration, and that the always on game modes in Battlefield 5 meet our own expectations in terms of quality.”

De community wil cijfers zien met betrekking tot spelersaantallen om de keus van Dice te onderbouwen.

Slordig, of toch niet?

Redditor powidltascherl geeft aan dat door de update daily orders nu niet worden afgemaakt. Hierdoor missen spelers punten die weer gespendeerd kunnen worden aan het uitbouwen van je character. Uiteraard kan je ook je eigen portemonnee trekken om punten aan te kopen. Zou dit bewust gedaan zijn?

Jullie mening

Battlefield V heeft het een en ander te verduren gehad. Het begon allemaal met de vrouw die een bionische arm heeft en de blauwe face paint die te zien was in de trailer. Vervolgens brak de hele gender politieke discussie los. Als klap op de vuurpijl was het Patrick Soderlund met de bekende woorden ‘’Accept it, or don’t buy the game.” Iets waar veel gamers dan ook naar geluisterd hebben. Hebben jullie de game een kans gegeven? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch