Menu Premium
Loading...

DICE Talks Battlefield 4 and PS4 Tech Video

Karim Shehata 11/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt nu echt niet lang meer totdat we onszelf vol kunnen storten op de PlayStation 4. De Amerikanen mogen zelfs nog wat eerder aan de slag met Sony’s next-gen console, want in de Verenigde Staten verschijnt hij op 15 november aanstaande. Dit houdt in dat de ‘buzz’ rondom de console vanaf nu ongetwijfeld niet meer met de dag, maar met de minuut zal gaan toenemen. Iedereen heeft zijn of haar kijk op de console en dat geldt dan natuurlijk ook voor Lars Gustavsson, de creative director van Battlefield 4. Wat hij te zeggen heeft over Battlefield 4, de PlayStation 4 en de samenwerking tussen de game en de console, hoor je in de DICE Talks Battlefield 4 and PS4 Tech Video.

Zo bespreekt de Zweed onder andere de DualShock 4, de nieuwe controller voor de PlayStation 4. Hijzelf vindt de controller een verbetering ten opzichte van de PlayStation 3, wat natuurlijk voor een game als Battlefield 4 helemaal niet zo’n verrassende constatering is. Deze controller brengt je, volgens Gustavsson, een veel betere ervaring wanneer het om first-person shooters gaat, met in het bijzonder natuurlijk Battlefield 4.

Daarnaast benadrukt de creative director nog maar eens dat er met 64 spelers tegelijk geknald kan worden in de multiplayer-modi van Battlefield 4. Hoewel de DICE Talks Battlefield 4 and PS4 Tech Video natuurlijk diep ingaat op de PlayStation 4-versie van de game, hoeven de potentiële kopers van een Xbox One zich echter geen zorgen te maken over het aantal spelers in Battlefield 4. Ook zij kunnen gewoon aan de slag met 64 spelers in de grootste, uitgestrekte maps die de game kent.

Wanneer je dus even ‘lekker gemaakt’ wilt worden voor Battlefield 4 op de next-gen consoles, zal deze video je waarschijnlijk niet teleurstellen. De creative director van DICE bespreekt in de video van alles en nog wat wanneer het om Battlefield 4 op de PlayStation 4 draait. Ga dus lekker even achterover zitten om de DICE Talks Battlefield 4 and PS4 Tech Video te checken.
DICE Talks Battlefield 4 and PS4 Tech Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch