Menu Premium

DICE onthult Star Wars: Battlefront

Gamekings Redactie 10/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja hoor, daar is de verrassing van DICE. Geen Mirror’s Edge 2, maar DICE onthult Star Wars: Battlefront. Als een lightsaber in het donker was hij daar. Na de grote hoeveelheid verdriet die Star Wars fans de afgelopen maanden te verduren hebben gekregen, komt er nu toch de Star Wars game voor hen.

Na de aankondiging: ‘DICE werkt aan een compleet nieuwe blockbuster’, verscheen een trailer. Iemand liep over een koude kille vlakte. Opeens stortte er een spaceship neer. Dat was de korte, vage trailer. De woorden die volgden opende onze ogen: het ging om Star Wars: Battlefront. De game lijkt zich af te spelen op de planeet Hoth en draait op de nieuwe Frostbite 3 Engine, net als Battlefield 4.

Een aantal maanden geleden was er natuurlijk veel verdriet omtrent Star Wars 1313, die plotseling geannuleerd werd. Die annulering lijkt plaats te hebben gemaakt voor Star Wars: Battlefront. We hebben al een tijdje geen goede Star Wars game gezien en LucasArts leek op de goede weg te zijn met Star Wars 1313. Of DICE de serie net zo goed kan overzetten naar een game of misschien zelfs wel beter, is afwachten geblazen.

De game is op het moment nog in ontwikkeling en we moeten dus wachten op meer info. Current-gen of next-gen? Releasedatum?

DICE onthult Star Wars: Battlefront

DICE onthult Star Wars: Battlefront

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch