Menu Premium

DICE bedankt Battlefield 4 spelers met extra’s in februari

Gamekings Redactie 28/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al een aantal maanden is Battlefield 4 speelbaar en wordt er door menig gamer geklaagd dat de game nog steeds niet optimaal online speelbaar is. Ondertussen is dit gestuntel dan ook “lichtelijk” irritatie opwekkend te noemen *kuch*. In de tussentijd gaat het langzaamaan steeds beter op de wereldwijde Battlefield 4 servers en dat is reden voor een feestje moet er gedacht zijn. DICE bedankt Battlefield 4-spelers met extra’s in februari, omdat iedereen tijdens de, wat klungelige, launch, toch de game bleef spelen.

Het zal de meeste mensen niet ontgaan zijn dat Battlefield 4 niet helemaal optimaal werkt. Op sommige momenten was het niet mogelijk om verbinding te maken met een van de vele servers. Ondanks dat de game al twee maanden uit is, zijn er nog steeds momenten op de dag dat het allemaal niet zo heel erg lekker loopt. Om die reden haalt DICE de trukendoos tevoorschijn en wordt februari voor de Battlefield 4-spelers een feestje. Vanaf 1 februari zullen er speciale community-missies uitkomen en zullen er dagelijks in-game spullen worden weggegeven, natuurlijk helemaal voor nop. Spelers die dagelijks inloggen op Battlefield 4 zullen van DICE een speciaal level-Battlepack ontvangen, in de ene pack zal extra XP zitten en in de ander extra camouflage skins. Welke je als speler ontvangt is afhankelijk van wanneer je speelt, in het weekend of gewoon doordeweeks, wanneer je eigenlijk op school of je werk had moeten zitten.

Twee speciale bundels zullen er voor zorgen dat alle granaten en pistolen in de game meteen te verkrijgen zijn. Ook heeft DICE ook een speciale Battlefield 4 Premium-pack in de aanbieding. Mensen die de Premium-bundel hebben aangeschaft kunnen met alle DRM’s en shotguns de mappen bestormen. Natuurlijk is er ook een klap op de vuurpijl, namelijk een dubbel XP-weekend. Als dit geen knallen wordt in de maand februari, dan weet ik het ook niet meer.

DICE probeert met deze actie het met de gamers een beetje goed te maken. Als ik zo naar dit rijtje kijk, denk ik dat ze hier wel in slagen. Battlefield 4 is gewoon een ijzersterke game en, ondanks de problemen, vaak nog een van de meest gewilde shooters van het moment. Een mooie goedmaak-actie van DICE dus. De gehele maand februari zal in het teken staan van oorlog, bloed, tanks, vliegtuigen en de gehele mikmak. Als de servers het doen natuurlijk…

DICE bedankt Battlefield 4 spelers met extra's in februari

DICE bedankt Battlefield 4 spelers met extra’s in februari

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch