Menu Premium

Diablo III: Ultimate Evil Edition bevat clickers uit The Last Of Us

Gamekings Redactie 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er de laatste jaren een onuitputtelijke bron van vijanden is geweest, zijn het wel de ondoden. Hoeveel zombie games er ook uitkomen, ze blijven succesvol. Denk bijvoorbeeld aan de ‘infected’ uit het pareltje The Last of Us. Sony gaat deze game combineren, want Diablo III: Ultimate Evil Edition bevat clickers uit The Last Of Us.

In de PlayStation 4-versie van Diablo III zal er exclusieve DLC beschikbaar zijn in de vorm van een dungeon. Het is echter niet zomaar een dungeon, maar eentje die in het teken staat van The Last of Us, gevuld met de gevreesde clickers. Het klinkt als een rare combinatie, Diablo III en The Last Of Us zijn namelijk twee totaal verschillende werelden. Wie weet pakt deze goed uit en hebben de PlayStation-gebruikers een wrede exclusieve dungeon.

Het is een opmerkelijke en goede deal voor Sony om voor zo’n grote game exclusieve content te krijgen. Ben jij enthousiast voor deze rare, doch wrede crossover van games? En wanneer je niet The Last Of Us hebt gespeeld, dan kun je het altijd nog bekijken als gewone zombies en laat je het feit van de crossover langs je gaan. Of het ook echt zal leiden tot een stijging in de verkoopcijfers is nog afwachten tot de DLC uit is. De releasedatum is nog niet bekend.

Diablo III: Ultimate Evil Edition bevat clickers uit The Last Of Us

Diablo III: Ultimate Evil Edition bevat clickers uit The Last Of Us

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch