Menu Premium

Diablo III seizoen 19 met nieuwe Crusaders en Monk class sets

Lars Leeftink 13/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Diablo IV hier, Diablo IV daar. Het gaat momenteel vooral om Diablo IV. Op zich zal Blizzard hier, gezien de hele Blitzchung-situatie, zeker niks op tegen hebben. Maar een nieuw seizoen van Diablo II staat voor de deur. Ja, echt. Seizoen 19 van de game gaat onder meer gepaard met bug fixes en het toevoegen van nieuwe content.

De inhoud van Diablo III seizoen 19

Daar komt wel wat bij kijken. Het is officieel Patch 2.6.7, maar het is natuurlijk veel meer dan dat. Het nieuwe seizoen, seizoen 19, heet Season of Eternal Conflict. Dit nieuwe seizoen is dus onderdeel van de patch. Zo wordt de Pandemonium buff toegevoegd. Mensen waren namelijk niet zo blij met de Triune bonus van seizoen 18, die niet blijft bij je adventuring character. Dat is in seizoen 19 anders. “new mechanics to add an element of both chaos and power to the battlefield”, zoals de patch notes het uitleggen. En dat met de focus op kill streaks. Daarnaast zijn er ook nieuwe class sets voor Crusader en Monk. Waaronder nieuwe en terugkerende Legendary powers. De volledige patch notes staan hierboven.

Diablo IV

Het is, als je er even over nadenkt, eigenlijk best bizar dat er nu al zoveel wordt gepraat over een game die waarschijnlijk nog twee jaar van ons weg is. Diablo is natuurlijk een van de grootste game franchises te wereld, dus op zich is die verbazing niet terecht. Gevolg is wel dat Diablo IV behoorlijk wat wind uit de zijlen haalt van een Diablo III, waar nu dus een nieuwe seizoen begint. Maar er is natuurlijk ook een andere kan van de medaille: dankzij al deze aandacht voor Diablo IV keren gamers waarschijnlijk ook wel weer terug naar Diablo III. Want op Diablo IV moeten gamers voorlopig nog even wachten.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch