Menu Premium

Diablo III: Reaper of Souls verschijnt op 25 maart

Gamekings Redactie 19/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hordes aan fans zitten al tijden op het puntje van te stoel te wachten op een releasedatum voor de uitbreiding van Diablo III. Het is namelijk ondertussen wel tijd voor wat nieuwe content en gelukkig duurt het allemaal relatief gezien niet lang meer. De tijd vliegt en voor je het weet is het zover, want Diablo III: Reaper of Souls verschijnt op 25 maart.

Diablo III is al best wel een tijdje uit op de PC en het is ook nog even wachten op de PlayStation 4-versie van de game. Voor PC-bezitters is het dan ook goed nieuws dat eerder Reaper of Souls werd aangekondigd. In Reaper of Souls speel je uiteraard met je eigen personage, maar je kunt er ook voor kiezen om met een nieuwe Crusader te starten. Vanaf het moment dat Reaper of Souls is aangeschaft en geïnstalleerd, bevat de game nieuwe loot, nieuwe skills en vaardigheden en wat nieuwe modi. Deze nieuwe modi zijn onder andere de Mystic Mode en Adventure Mode.

Naast dat de releasedatum bekend wordt gemaakt, kondigt ontwikkelaar en uitgeverij Blizzard ook een Digital Deluxe en Collector’s Edition aan. De Digitale Deluxe-editie bevat verschillende in-game items als armor- en wapenrecepten, met daarnaar ook een Spectral Hound-“huisdier” en drie nieuwe personage-slots. Opvallend is dat het geheel ook content voor World of Warcraft en StarCraft II bevat, in de vorm van een Treasure Goblin companion pet, portretten en decals. De Collector’s Edition bevat al deze content ook, maar komt daarnaast met wat fysieke goodies. Dit zijn een Malthael-muismat, artbook en Behind-the-scenes Blu-Ray/DVD-set vol interviews met de ontwikkelaars en leden uit de Diablo III-community.

Er is nog niets bekendgemaakt over een eventuele port van Reaper of Souls naar de andere platformen waar Diablo III op uitkomt. Voor alsnog gaat het alleen om de PC- en Mac-variant van de game. Ook is nog niet duidelijk wanneer Diablo III naar de PlayStation 4 komt.

Diablo III: Reaper of Souls verschijnt op 25 maart

Diablo III: Reaper of Souls verschijnt op 25 maart

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch