Menu Premium
Loading...

Diablo III: Reaper of Souls The End is Near Trailer

Karim Shehata 19/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Volgende week dinsdag verschijnt het eerste uitbreidingspakket voor Diablo III in de vorm van Reaper of Souls. De expansion voor de game brengt onder meer de Adventure Mode met zich mee, waarin het mogelijk is om de gehele Diablo-wereld te verkennen zonder beperkingen. Daarnaast kun je ook een nieuwe Character Class verwachten, in de vorm van The Crusader. Om te vieren dat er volgende week nieuwe features naar Diablo III komen door middel van het uitbreidingspakket, is hier de Diablo III: Reaper of Souls The End is Near Trailer.

In de trailer is goed te zien wat het uitbreidingspakket zoal met zich meeneemt. Zo krijg je te maken met een nieuwe Act waarmee je het verhaal van Diablo III kan vervolgen. Om dit te kunnen bewerkstelligen, is het misschien nodig dat je wat krachtiger bent dan dat je daadwerkelijk kan zijn in het originele Diablo III. Dit is dan ook mogelijk, want door de komst van Diablo III: Reaper of Souls stopt het niet meer bij level 60, maar pas bij level 70. Dat betekent dus dat je nog veel bruter kan hakken dan in het origineel.

Diablo III: Reaper of Souls verschijnt op 25 maart voor de PC. Onduidelijk is wanneer Reaper of Souls uitkomt voor de Xbox 360 en de PlayStation 3, maar Blizzard heeft wel al verzekerd dat dit gaat gebeuren. De eerder aangekondigde PlayStation 4-versie van Diablo III is nog niet verschenen en daardoor is het op die console dus ook onduidelijk wanneer de game, noch Reaper of Souls gaat verschijnen. Als PC-gamer kun je in ieder geval met volle moed genieten van de Diablo III: Reaper of Souls The End is Near Trailer, want het uitbreidingspakket verschijnt zoals gezegd volgende week op dit platform.

Diablo III: Reaper of Souls The End is Near Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch