Menu Premium
Loading...

Diablo III: Reaper of Souls The Crusader Arrives Trailer

Karim Shehata 12/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind deze maand verschijnt het nieuwe uitbreidingspakket voor Diablo III, genaamd Reaper of Souls. De nieuwe expansion voor de game brengt tal aan nieuwe features en content met zich mee, waaronder een vijfde hoofdstuk voor de campaign-modus van de game. Daarnaast krijgen we te maken met de gloednieuwe Adventure-modus, waarin je vrij bent om de hele wereld van Diablo III te verkennen. Als klap op de vuurpijl komt er een nieuwe character class en daar gaan we nu beter kennis mee maken door middel van de Diablo III: Reaper of Souls The Crusader Arrives Trailer.

In de trailer zien we wat artwork van The Crusader, maar voor de mensen die minder voor het oog willen en juist meer om de gameplay geven, zit er ook genoeg actie in de video. The Crusader zie je namelijk keihard in actie komen in deze trailer. Het personage hakt zich door de hordes aan vijanden heen, wat er voor het oog tof uitziet. Wanneer Diablo III: Reaper of Souls verschijnt, kun je The Crusader en alle eerder verschenen character classes ook nog eens gaan levelen naar leveltje 70, waardoor je dus in het geval van The Crusader met hele grote wapens nog sterker en asocialer kan gaan hakken.

Overigens is het qua Blizzard-nieuws vandaag nog niet stil. Hearthstone: Heroes of Warcraft is namelijk vandaag officieel niet meer in beta en is dus volledig te spelen. Maart kan dus de maand van Blizzard genoemd worden, want na de officiële verschijning van Hearthstone: Heroes of Warcraft verschijnt Diablo III: Reaper of Souls ook nog deze maand. Op 25 maart kan iedereen met een PC of een Mac flink aan de slag met het uitbreidingspakket, terwijl Reaper of Souls later nog zal verschijnen voor de Diablo III-versies op de consoles.

Diablo III: Reaper of Souls The Crusader Arrives Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch