Menu Premium

Diablo III-patch met Public Test Realm is nu beschikbaar

Gamekings Redactie 13/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard Entertainment wordt door velen gezien als heer en meester op het gebied van RPG’s. Natuurlijk is World of Warcraft één van de dingen die door je hoofd schiet als je aan de ontwikkelaar denkt, maar de Diablo-serie kent ook ontzettend veel fans. Het laatste deel in de reeks, Diablo III, ligt al een tijdje in de winkels en wordt nog door velen gespeeld. Goed nieuws voor hen, want de Diablo III-patch met Public Test Realm is nu beschikbaar. Hierdoor is de Reaper of Souls Closed Beta voor iedereen te spelen.

De Diablo III-patch komt met een flink aantal nieuwe dingen en wijzigingen, waaronder aanpassingen op het gebied van loot. Vanaf nu kunnen er items gevonden worden die worden geclassificeerd als “smart drops”, welke bij de statistieken van de speler passen. Mocht je dus op zoek zijn naar een bruut zwaard, omdat je van hakken en beuken houdt, kan het dat je deze een stuk makkelijker tegenkomt. Daarnaast zijn er Paragon Updates en een nieuw Event. Dit Event heet Cursed Chests. Deze laat je nieuwe opdrachten starten wanneer je bepaalde kisten tegenkomt en onderzoekt. Als de opdracht voltooid is, wordt de kist een Radiant Chest en klaar om leeg getrokken te worden.

Wat clans en classes betreft, zijn er ook nieuwe mogelijkheden. Zo is nu de optie beschikbaar om een clan te vormen met vrienden en samen de legioenen van de Burning Hells te bevechten. De Communities-optie laat je nieuwe spelers ontmoeten die wellicht wel van toegevoegde waarde kunnen zijn in je clan.

Naast alle nieuwe opties komt de Diablo III-patch ook met de Public Test Realm. Dit is een Realm waarin alle nieuwe opties beschikbaar zijn voor iedereen met een officiële Diablo III-licentie (oftewel: koop netjes je games!) en deze gelinkt aan het Battle.net-account. Op de officiële website van de game is een Public Test Realm-account te maken om er gebruik van te kunnen maken. Overigens geldt het geheel alleen voor de PC-versie van de game. Diablo III is ook te verkrijgen voor de Xbox 360 en PlayStation 3, met uitzicht op een PlayStation 4-versie.

Diablo III-patch met Public Test Realm is nu beschikbaar

Diablo III-patch met Public Test Realm is nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch