Menu Premium

Diablo 3 Auction House is terug online

Gamekings Redactie 12/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het beruchte Auction House van Diablo 3 kende veel problemen. Kort geleden nog een heel groot probleem. De Auction Houses moesten offline worden gehaald door Blizzard, maar nu is alles koek en ei. Het probleem is gefixt en het Diablo 3 Auction House is terug online.

De grote kwaal had betrekking op het Gold Auction House, de markt waar gehandeld wordt met, de naam zegt het al, goud. Jammer genoeg had  het probleem geen betrekking op de Real-Money Auction house, want in dat geval hadden we met z’n allen flink geld kunnen vangen. Het probleem van kort geleden hield in dat spelers, dankzij een bug, geld konden dupliceren. Hartstikke leuk natuurlijk, gratis geld, maar of dat eerlijk is tegenover je medespelers… Denk het niet. Een fanatiekeling heeft het zelfs voor mekaar gekregen om 371 biljoen goud in de wacht te slepen. Was het in het echte leven ook maar zo makkelijk.

Opmerkelijk is dat Blizzard er niet voor kiest om alles te resetten naar de goede, oude tijd voordat de bug opdook. De profiteurs hebben dus veel geluk en worden gematst door Blizzard. Zij kunnen blijven genieten van het onverdiende goud dat ze in de wacht hebben gesleept in de tijd van de bug.

Alhoewel Diablo 3 een meesterlijke game is die bijna niet verkeerd doet, is het Auction House concept niet al te meesterlijk. Het concept slaat niet aan en er wordt weinig gebruik van gemaakt. Blizzard heeft dan ook besloten om het veilinghuis niet in de PlayStation 3 en PlayStation 4 versies te verwerken, die later dit jaar uitkomen.

Maak jij überhaupt gebruik van het Auction House? En heb jij zelf ook listig gebruik gemaakt van de fout van Blizzard?

Diablo 3's Auction House is terug online

Diablo 3’s Auction House is terug online

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch