Menu Premium

Diablo 3-spelers krijgen vijftig procent extra bonus XP

Gamekings Redactie 04/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De langverwachte uitbreiding van Diablo 3, genaamd Reaper of Souls, verschijnt al redelijk snel. Diablo 3-spelers krijgen vijftig procent extra bonus XP om zich alvast klaar te stomen voor deze expansion. De vijftig procent extra XP is tot 24 maart geldig, dus je moet er snel bij zijn. Naast de extra XP is er ook nog een patch uitgekomen die een aantal dingen verandert.

Deze extra XP is zowel fijn voor de oude rotten in de Diablo 3-wereld als voor nieuwkomers. Zo kunnen de gevorderden nog de de puntjes op de i zetten en de nieuwelingen nog snel een flinke boost krijgen. De nieuwe patch voor Diablo 3 lijkt echter nog veel belangrijker te zijn, want deze bevat veel nieuwe features en stabiliseert vele dingen in de game. Zo komt er een nieuw Paragon Leveling System voor de game, welke ervoor zorgt dat alle personages op één account samen tot een gezamenlijk Paragon Level kunnen komen. Bij elk Paragon Level wat je met pijn en moeite hebt vergaard, krijg je extra Ability Points die je aan de stats van een gekozen personage kunt toewijzen. Daarbij is het Loot-systeem flink verbeterd en brengt patch 2.0.1. een nieuwe moeilijkheidsgraad met zich mee. Dit betekent voor de die-hards maar één ding: nog moeilijkere en grotere challenges. Dit is overigens niet het enige, want daarnaast zijn er verschillende skill-updates voor elke hero class beschikbaar. Naast al deze verbeteringen komt er ook iets geheel nieuws in de wereld van Sanctuary. Voor het eerst kun je namelijk samenkomen met je vrienden door middel van Clans and Communities om de wreedste eindbazen te verslaan en de beste loot in handen te krijgen.

De extra experience points en de nieuwe patch zijn nog een laatste duwtje in de rug om de spelers van Diablo 3 voor te bereiden op de nieuwe uitbreiding voor de game: Reaper of Souls. Diablo 3 was zowel een kritisch als een financieel succes voor Blizzard en de ontwikkelaar hoopt met deze expansion dat succes te verlengen. Of dit gaat lukken, weten we vanaf 25 maart. Dat is namelijk het moment waarop Diablo 3: Reaper of Souls verschijnt voor de PC.

Diablo 3-spelers krijgen vijftig procent extra bonus XP

Diablo 3-spelers krijgen vijftig procent extra bonus XP

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch