Menu Premium

Diablo 3 patch voegt nieuwe content toe

Jeroen Wiersma 24/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Diablo 3 heeft in mei zijn driejarig bestaan mogen vieren en nog steeds bruist de game met activiteit. Dit is natuurlijk enerzijds te danken aan de community, maar anderzijds heeft Blizzard hier een enorm aandeel in met patches die nieuwe content toevoegen. Binnenkort is het weer zover: Patch 2.3.0 voor Diablo 3 voegt opnieuw nieuwe content toe.

Ten eerste is er een nieuwe zone. In de Ruins of Sescheron reis je door een bevroren woestenij, vecht je met nieuwe tegenstanders en ontdek je meer van het verhaal rondom de Barbarians. Dit zal je ook leiden naar een nieuw artifact, genaamd Kanai’s Cube. Deze kun je gebruiken om onder andere speciale effecten uit legendaries te halen en als passieve vaardigheid in te zetten. Daarnaast gaat het crafting-systeem iets op de schop, net als de Adventure Mode met zijn bounties, kun je vanaf deze patch makkelijker je individuele voortgang bijhouden met Season Journey en komen er hogere moeilijkheidsgraden tot en met Torment X. Ten slotte worden er een boel legendaries toegevoegd om te verzamelen en worden bestaande items ook onder handen genomen. Heb je één van die items al, dan blijft die gewoon als vanouds. Wil je de nieuwe? Dan zul je weer op pad moeten.

Diablo 3 begon 15 mei 2012 als PC-game. Ruim een jaar later, 3 september 2013, kwam de dungeoncrawler uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360. 19 augustus vorig jaar verscheen de game uiteindelijk ook voor de PlayStation 4 en Xbox One. Is de nieuwe aangekondigde content genoeg voor jou om Diablo 3 uit de kast te trekken en opnieuw door hordes vijanden te jagen op zoek naar sexy loot?

Bron: VG24/7

Diablo 3 patch voegt nieuwe content toe

Diablo 3 patch voegt nieuwe content toe

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch