Menu Premium

Diablo 3 patch 1.0.5 krijgt een “appear offline” optie

Gamekings Redactie 23/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb jij net zoals Jelle een schijthekel aan gillende kids of eindeloze gesprekken over onzin tijdens het spelen van games, maar wil je wel af en toe samen met goede vrienden een boss kunnen neerhalen? Dan is de komende patch misschien wel wat voor jou, want de Diablo 3 patch 1.0.5 krijgt een “appear offline” optie.

Dit is misschien niet een van de meest spannende dingen die de vijfde patch van Blizzards dungeon crawler met zich mee brengt, maar wel een erg handige. Al is de end-game content van Diablo 3 vooral gericht op het online samenspelen, zijn er nog genoeg spelers die liever alleen demonen terug trappen naar de diepste ringen van de hel. Dit is nu ook al mogelijk, maar als je de game volledig wil beleven is het wel zo fijn om niet constant game-invites of chat messages te hoeven negeren.

Met de “appear offline” modus kan geen van je Battle.net of Diablo III vrienden zien dat je online bent. Wel is het voor jou mogelijk een gesprek te beginnen of iemand uit te nodigen voor een game. Of je dus solo of co-op speelt, is geheel aan jou.

De “appear offline” optie wordt ook beschikbaar voor Blizzards andere games, World of Warcraft en Starcraft bij de komst van de nieuwe expansies.

Nu rest alleen de vraag: is die “appear offline” optie nog wel nodig? Is het niet zo dat iedereen gewoon al op offline staat omdat ze veel te druk bezig zijn met andere games? Ben jij nog steeds een trouwe Diablo-speler of ligt de game ergens stof te vangen en ben je druk in de weer met een andere game?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch