Menu Premium

Diablo 3 krijgt een uitbreiding

Gamekings Redactie 08/11/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een week van winst, verlies en nieuws. Kwartaalcijfers van ontwikkelaars stromen binnen en die gaan gepaard met zowel droevig nieuws, THQ’s enorme verlies, als blij-makend nieuws zoals nieuwe titels en uitbreidingen. Voor Blizzard blijft het vooral bij positief nieuws, ze hebben het afgelopen kwartaal een enorme boel winst gedraaid, waarvan Diablo 3 één van de oorzaken is. De game is inmiddels tien miljoen keer over de al dan niet virtuele toonbank gegleden. Best reden voor een feestje niet waar? Een feestje met cadeautjes en zo, misschien in de vorm van extra content? Blizzard dacht er precies hetzelfde over, want Diablo 3 krijgt een uitbreiding.

De uitbreiding is momenteel in ontwikkeling. Wanneer deze precies uitkomt, daar willen ze bij Blizzard nog niets over kwijt. De focus ligt nu vooral op de kwaliteit en content van de uitbreiding, zodra die voldoet aan de eisen komt er meer informatie.

Het is natuurlijk super dat er meer content uitkomt voor dé PC-titel van 2012, Diablo 3, maar is het eigenlijk al wel tijd voor een uitbreiding? Ondanks het gigantische aantal keren dat de game is verkocht, wat onlosmakelijk samengaat met het succes van een titel, wordt er toch nog enorm veel over geklaagd. Volgens vele dungeon-crawlers, item-farmers, oftewel Diablo 3 spelers, is de game in huidige staat nog alles behalve af. Daar zit zeker een kern van waarheid in. De game heeft niet voor niets de afgelopen maanden een aantal game-changing updates gekregen, die niet alleen bugs verhielpen, maar ook de content uitbreidden.

Hoe dan ook, er komt een uitbreiding. Of die alleen meer content zal bieden in de vorm van nieuwe dungeons en bosses, is niet duidelijk. De kans is groot dat Blizzard met een uitbreiding ook echt wel wat aan de gameplay verandert om Diablo 3 dan toch uiteindelijk naar het gewenste niveau te tillen.

Ga er nou niet vanuit dat je dit jaar nog aan de slag kunt met de uitbreiding, Blizzard staat er niet bekend om snel met nieuwe content te komen. De uitbreiding Heart of the Swarm voor Blizzard’s andere bestseller, Starcraft 2, is uitgesteld tot 2013, drie jaar na het uitkomen van het origineel.

Laten we dus hopen dat Diablo 3 sneller met een uitbreiding komt, want de Diablo 3 spelers zijn hard toe aan een nieuwe uitbreiding.

Diablo 3 krijgt een uitbreiding

Diablo 3 krijgt een uitbreiding

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch