Menu Premium

Diablo 3 komt naar de PlayStation 4

Gamekings Redactie 21/02/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De grootste kelder-kruiper Role-Playing-Game van afgelopen jaar, Diablo 3 komt naar de PlayStation 4. Blizzard heeft het zojuist tijdens de PlayStation persconferentie bekend gemaakt. Al bijna een jaar is het mogelijk om, gewapend met muis en toetsenbord, de vele dungeons van Diablo 3 te ontdoen van de uit de hel gekropen wezens, maar binnenkort is dat ook mogelijk op de console.

Diablo 3 komt niet alleen naar de PlayStation 4, maar ook naar de huidige console van Sony, de PlayStation 3. Stiekem had iedereen natuurlijk gehoopt op een nieuwe titel van Blizzard, en niet een port van een game die we al kennen, maar ach. De console miste nog wel een titel zoals Diablo, waar het uren grinden en farmen voor betere loot centraal staat. Als we  Chris Metzen, die het perspraatje op zich nam, moeten geloven is de samenwerking tussen Blizzard en Sony ontzettend goed verlopen. We kunnen een Diablo verwachten die zeker niet gaat onderdoen aan de PC versie, hij wordt zelfs beter.

De game wordt iets aangepast voor de consoles, zo wordt er een co-op modus toegevoegd die 4 spelers ondersteund. Of Diablo 3 net zo goed op de PlayStations gaat uitpakken als die dat deed op de PC is nog maar de vraag. Blizzard heeft ons in elk geval flink verrast met deze aankondiging. Als hardcore PC ontwikkelaar is het bijzonder om deze overschakeling naar de PlayStation te zien, wie weet gaan we in de toekomst meer Blizzard titels op de PS4 zien.

Diablo 3 komt naar de PlayStation 4

Diablo 3 komt naar de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch