Menu Premium
Loading...

Diablo 3 Console Multiplayer Trailer

Karim Shehata 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de PlayStation 4 presentatie in februari werd bekend dat Blizzard Diablo 3 naar de PlayStation 3 en PlayStation 4 brengt. Hoewel de game later nog is aangekondigd voor de Xbox 360, konden we eerder vandaag al meldden dat de PlayStation 3-versie wat extra exclusieve content krijgt. Nu is tevens ook bekend hoe de multiplayer van de game eruit gaat zien, want Blizzard toont de Diablo 3 Console Multiplayer Trailer.

In de trailer zien we naast veel actie dat het mogelijk is om met vier spelers door de wereld van Diablo 3 heen te hakken. Dit kun je doen via Xbox Live of PlayStation Network, maar Blizzard is ook jouw bankstel niet vergeten. De game ondersteunt namelijk een vier player co-op, zowel lokaal als via internet. Zo kun je dus samen met drie vrienden een keer op de bank een game spelen van Blizzard.

In de trailer zien we ook hoe handig het is om samen met maximaal drie andere vrienden bijvoorbeeld een eindbaas aan te pakken. Hoewel je dit natuurlijk ook gewoon lekker alleen kunt doen, is te zien hoe handig het kan uitpakken om met uitgebalanceerde personages te werk te gaan tegen bijvoorbeeld zo’n eindbaas.

Diablo 3 verschijnt op 3 september voor de Xbox 360 en de PlayStation 3. Pas in de nazomer kun je dus, eventueel met je vrienden aan de slag in het voor de PC hooggewaardeerde Diablo 3. Wanneer gamers aan de slag kunnen met de PlayStation 4-versie is nog onbekend, aangezien de console nog geen exacte releasedatum heeft. Wel is duidelijk dat het next-gen platform van Sony eind dit jaar nog in de winkel moet verschijnen.

Diablo 3 Console Multiplayer Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch