Menu Premium

Diablo 3 beta is bijna ten einde

Gamekings Redactie 18/04/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Blizzard heeft aangekondigd dat de Diablo 3 bèta gesloten zal worden op 1 mei. Ongeveer twee weken daarna verschijnt de game op 15 mei eindelijk in de winkels, god zij geprezen!

Een hoop Diablo 3 bèta-spelers zullen dan hoogstwaarschijnlijk met ernstige afkickverschijnselen te kampen hebben, omdat het voorproefje van de game wordt stopgezet. Gelukkig zal het duim zuigen in foetushouding van korte duur zijn, want een kleine twee weekjes daarna kunnen ze opgetogen aan de slag met de volledige game. Ook wij mogen eindelijk op 15 mei, na 132 jaar wachten, onze sociale levens vaarwel zeggen om wat ‘quality time’ door te brengen met het lootfestijn dat Diablo 3 heet.

Blizzard heeft ook laten weten dat alle bèta accounts en informatie omtrent de karakters gereset zullen worden. Mocht je de game alvast hebben gekocht, dan kun je nog wel op de officiële forums posten. Als je in het bezit bent van een Starcraft 2 of World of Warcraft licentie die aan je Battle.net account is gekoppeld, dan staan de officiële forums van Diablo 3 ook nog open voor je na de sluiting van de bèta.

Nog even volhouden jongens, het is bijna zover…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch