Menu Premium

[Nieuws] Diablo 3 Auction House vrijdag in Europa

Gamekings Redactie 13/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf aanstaande vrijdag mogen ook wij in Europa, met echte zuurverdiende centjes, de meest epische items kopen en verkopen op het digitale veilinghuis van Diablo 3. Op 15 juni staat de Real-money Auction House dus eveneens voor ons open.

In Amerika was het veilinghuis al vanaf gisteren beschikbaar. Aanvankelijk stond het openstellen van de Auction House in Europa, volgens een melding in de game, gepland voor 13 juni. Over het uitstel had Blizzard het volgende mede te delen: “We are rolling out elements of the real-money auction house separately to ensure all of our players have the smoothest possible experience.”

Met deze Real-money Auction House kun je, zoals de naam het al zegt, alle items die op Diablo 3 worden aangeboden kopen met echt geld. Juist, knaken waar je keihard voor hebt lopen zwoegen mag je binnenkort spenderen aan digitale in-game voorwerpen die, hopelijk, de stats van je character flink oppompen. Ik, als Barbarian, ga hoe dan ook mikken op de items die, uiteraard, zorgen voor meer damage. Lekker hakken met die handel. Kom maar op met al die epische bijlen en zwaarden!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch