Menu Premium

Deze week dubbele GTA Dollars en RP te verdienen in Humane Labs Heist

Mark Hoogland 20/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Rockstar Games weet wel hoe het de GTA-fanaten van de stranden en terrasjes weet te houden. Net als je GTA Online even weg wilt leggen om van de zomer te genieten, duikt er een fraaie reden op om toch Los Santos in te trekken. Ditmaal kun je een week lang dubbele RP en cash verdienen tijdens het spelen van de Humane Labs Heist.

Kon je het afgelopen weekend nog extra scoren met de Prison Break Heist, vanaf vandaag tot en met zondag 26 juli loont het dus om de derde van de vijf Heists te spelen. In deze missie infiltreer je met twee man de Humane Labs-faciliteit om computerbestanden te stelen, terwijl twee anderen met een Valkyrie-helicopter de bewakers van Merryweather Security op afstand houden. Naast deze krachtige heli unlock je met deze Heist ook de Insurgent, een robuuste SUV die glans geeft aan je garage. Tot slot geldt de bonus ook voor de Elite challenges, dus als het je lukt om de finale schadeloos binnen elf minuten te voltooien, is het helemaal cashen geblazen!

Naast de dubbele RP en dollars voor de Heist word je deze week ook extra beloond voor andere activiteiten. Zo krijg je bonussen voor onder meer parachutespringen, gang attacks, de flight school en tal van Death Match-challenges. Hou verder ook je ogen open voor afgeprijsde gear en wapens!

Bron: Rockstar Games

Deze week dubbele GTA Dollars en RP te verdienen in Humane Labs Heist

Deze week dubbele GTA Dollars en RP te verdienen in Humane Labs Heist

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch