Menu Premium
Loading...

Deze video toont hoe jij moet overleven op Mars in The Technomancer

Rik Koning 21/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu de storm van de E3 weer enigszins is gaan liggen, is er eindelijk ook weer wat tijd en aandacht voor kleinere titels, bijvoorbeeld zoals The Technomancer. In deze action RPG van developer Spiders kruipen spelers in de huid van Zachariah, een jonge technomancer op Mars. Zojuist kwam de nieuwste gameplay trailer uit; deze video toont hoe jij moet overleven in The Technomancer!

In de trailer is het gigantische aantal vijandige dieren te zien dat op Mars te vinden is. Deze beesten zijn evoluties van de dieren op aarde, die sinds het koloniseren van de rode planeet volledig uit de hand zijn gelopen. Het is aan de speler om een manier te vinden te overleven en deze beesten uit te roeien.

Maar niet alleen beesten zijn een groot gevaar op Mars; sinds de planeet geïsoleerd is geraakt van de Aarde zijn er vele facties van mensen ontstaan die ieder proberen te overleven in de dodelijke omgevingen van Mars. Spelers zullen moeten samenwerken met deze computergestuurde karakters of het gevecht met ze aangaan.

De trailer geeft verder een goede indruk van het combat systeem, waarin uiteraard de krachten van de technomancer centraal staan. Techonomancy is het gebruik van technologie om “magische” krachten te krijgen. Zo kunnen spelers bijvoorbeeld elektriciteit gebruiken om vijanden onder stroom te zetten of een schild te genereren. Spelers kunnen tijdens gevechten gebruik maken van een staf, zwaard en pistool of een knots en schild.

Lijkt The Technomancer jou wat, of zit je na de E3 meer te wachten op de grotere titels van dit jaar? The Technomancer komt 28 juni uit op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch