Menu Premium
Loading...

Deze Titanfall 2 trailer herinnert je eraan dat 2016 meer te bieden heeft dan Battlefield 1

Gijs Mak 22/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nu het stof dat Battlefield 1 (en Call Of Duty: Infinite Warfare, vooruit) heeft doen opwaaien een beetje is neergedaald, probeert EA de aandacht opnieuw op Titanfall 2 te vestigen en doet dat met behulp van deze Titanfall 2 trailer.

Het regent sterren in de trailer, daar bedoelen we het type ster mee die uitgevers het liefste zien, namelijk die van recensenten. Dat de game goed is bevallen bij zowel critici als gamers wordt goed duidelijk gemaakt in de trailer. EA wil maar al te graag laten zien dat Titanfall 2 een geweldige game is die iedereen zou moeten spelen en doet dat ook aan de hand van een aantal lovende quotes. Zo vindt de site Kotaku Titanfall 2 “het hoogtepunt van First Person Shooters” en noemt PlayStation Lifestyle de game “de koning van de First Person Shooters”. Poeh poeh.

Ook wij hadden een goed woordje over voor Titanfall 2 in deze review.

Het is wel duidelijk dat over deze trailer beter is nagedacht dan over de releasedatum van de game. Als je langs alle quotes en sterren weet te kijken ziet de trailer er namelijk ook nog eens gelikt uit. Over de muziekkeuze is ook goed nagedacht, want de lyrics van ‘Numb/Encore’ laten precies zien wat Respawn Entertainment en EA willen zeggen: “What the hell are you waiting for?!”

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch