Menu Premium

Deze The Division update moet jou verleiden terug te keren naar New York

Bas Boudewijn 26/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen maart kwam The Division uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De game kreeg in het begin goede kritieken, maar al vrij snel werd Ubisoft door spelers aansprakelijk gehouden voor de repetitieve gameplay, het ontbreken van balans en de vele glitches die gek genoeg door updates op rap tempo aan de game werden toegevoegd. Nu, bijna acht maanden later, probeert Ubisoft The Division nieuw leven in te blazen. Deze The Division update moet jou verleiden terug te keren naar New York.

In The Division 1.4 kun je nu onder andere kiezen op welk niveau je de game wilt spelen. De vier verschillende World Tiers zorgen voor een betere verdeling van spelers. Speel je in één van de moeilijkere World Tiers, dan word je beloond met betere gear en wapens. Ook moet het nu duidelijker merkbaar zijn dat je progressie maakt in de game. Zo zal een vijand wanneer jij level 30 bent sneller dood zijn, dan wanneer jouw broertje van level 15 zijn magazijn op de vijand leegschiet.

Met de komst van update 1.4 gaat ook het hele wapen en gear systeem op de schop. De nieuwe balans tussen de verschillende soorten gear en wapens moeten zorgen voor meer variatie bij het creëren van jouw personage. Wil jij nu zien wat je exact kunt verwachten in de bijna 5GB grote download? Klik dan hier voor een totale opsomming.

Ben jij van plan terug te keren in het post apocalyptische New York van The Division of wacht jij liever op een vervolg? Laat het ons even weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch