Menu Premium
Loading...

Deze TGS trailer laat nieuwe Nioh characters zien

Tim Koelen 15/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Tokyo Game Show is volle gang en daarom komt Team Ninja met een trailer voor Nioh! De TGS trailer laat nieuwe Nioh-characters zien. Daarnaast krijgen we ook een oude bekende te zien, namelijk William die tegen zogenaamde ‘yokai’ vecht. Dit zijn mythische monsters en geesten uit de Japanse folklore.

De trailer is bijna volledig in het Japans, dus voor de mensen die net even wat meer context bij de trailer nodig hebben: we beginnen op een schip waar William en zijn crew vechten tegen een mythisch zeemonster, de leviathan. Daarna krijgen we onder andere wat meer characters te zien die we voor het eerst kunnen bewonderen en als laatste wat gameplay met natuurlijk een hoop brute actie tegen de andere vijandelijke wezens.

Eerder kon je hier de releasedatum al lezen van de game die zich afspeelt in Japan en zo op zijn eigen manier invloeden heeft van de Dark Souls-serie. Ook zijn er al eerder bèta’s gehouden voor Nioh. De game zal alleen speelbaar zijn op de PlayStation 4.

Haal jij je katana en samurai-bepantsering uit het vet en duik je vol in Nioh? Of zijn Japanse games sowieso te niche voor je? Ik hoor het graag van je in de comments!

Bron: VG24/7

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch