Menu Premium

Deze Sniper Ghost Warrior 3 trailer toont echte broederliefde

Maarten van Steijn 16/03/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog even tot aan de release, maar gelukkig houdt developer City Interactive ons nog even warm met een nieuwe trailer. In deze video is een stukje story van de game te zien, waar ingegaan wordt op de relatie tussen twee broers en hun bijdrage aan het moorden.

Een hoop CGI, maar desalniettemin geeft het een lekkere sfeer weer van wat we uit de vorige delen van deze serie goed kennen. Uiteraard mogen we in deze cinematic trailer genieten van de welbekende beelden van kogels die in slow motion allerlei vijanden doorboren.

Sniper Ghost Warrior 3 vertelt het verhaal van een Amerikaan genaamd Jonathan North, die in vijandelijk gebied is gedropt tegen de grens van Rusland aan. Vervolgens mag je als speler lekker losgaan op open gebieden, met de sniper als je beste vriend, maar ook dingen als drones, voertuigen en een dag- en nacht cyclus komen op je pad.

Na tweemaal uitstel van release datum en een open beta achter ons, mogen we nu vanaf 4 april met Sniper Ghost Warrior 3 aan de slag. De game komt uit voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Ga jij je sniper weer tevoorschijn halen voor de nodige headshots? Of ligt dit type game niet per see binnen jouw interessegebied? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch