Menu Premium
Loading...

Deze Skyrim Special Edition gameplay trailer showt de game op z’n mooist

Mark Hoogland 21/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over precies een week verschijnt de opgepoetste versie van The Elder Scrolls 5: Skyrim. Fans zullen de game in een fraaiere vorm kunnen herbeleven, terwijl nieuwkomers zich voor het eerst in de RPG uit 2011 kunnen storten zonder het idee te hebben dat ze oude shit zitten te spelen. Vandaag geeft Bethesda nog maar eens een voorproefje van de game met de bovenstaande Skyrim Special Edition gameplay trailer.

De Skyrim Special Edition heeft geremasterde art en effecten, dynamische depth of field, volumetrische god rays en nog veel meer om je dieper dan ooit in de wereld van The Elder Scrolls te laten verliezen. De game komt met al z’n uitbreidingen (Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn) en heeft via Bethesda’s Creation Kit ook voor het eerst mod support op consoles. PC-gamers met de originele game én bijbehorende DLC krijgen de Special Edition voor nop – zie hier de systeemeisen.

Skyrim Special Edition verschijnt op 28 oktober voor PC, Xbox One en PlayStation 4. Wordt dit voor jou een terugkeer of eerste kennismaking met deze immens succesvolle RPG van Bethesda? Drop een shout in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch