Menu Premium
Loading...

Deze Prey trailer werd getoond op The Game Awards 2016

Richard den Toom 02/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vijf jaar geleden werd Prey 2 voor het eerst getoond, maar de sequel verdween vervolgens volledig uit beeld. Afgelopen E3 dook de game weer op, maar in plaats van een vervolg werd het een reboot die de serie nieuw leven moet gaan inblazen. Vannacht is er op The Game Awards een nieuwe Prey trailer aan de wereld getoond en de game moet in het voorjaar van 2017 gaan verschijnen!

Het is lastig om Prey in een hokje te plaatsen en dat laat deze trailer wederom zien. Het is een combinatie van action-adventure-, shooter-, RPG- en survival-horror in een sci-fi setting en doet denken aan een blend van games als Dishonored, BioShock, Dead Space en SOMA. De speler kruipt in de rol van Morgan Yu en moet het verlaten Talos-ruimtestation verkennen. De trailer laat verder een aantal nieuwe krachten en wapens zien en een betere blik op de vijanden die het ruimtestation bevolken.

Op Gameinformer is een uitgebreidere video te bekijken waarin de developers een aantal gameplay-elementen verder uitleggen. Het lijkt er in ieder geval op dat je als speler de nodige vrijheid gaat krijgen om situaties naar eigen inzicht op te lossen.

Worden jullie enthousiast van de getoonde beelden en kijken jullie uit naar Prey? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch