Menu Premium
Loading...

Deze nieuwe Pokémon Sun and Moon trailer toont nieuwe Z-moves

Maarten van Steijn 15/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is weer een nieuwe Pokémon Sun and Moon trailer naar buiten gekomen. In deze trailer zie je de Z-Moves van de geëvolueerde starter-Pokémon en zien we meer Ultra Beasts in actie.

Deze Z-moves zijn zeer krachtige aanvallen, die eens per battle ingezet kunnen worden. Deze aanval staat in verbinding met een bepaalde ring om de trainer zijn pols. Er is een Z-Crystal voor elk soort Pokémon en deze kristal heeft de Pokemon dan ook nodig voordat er een Z-Move uitgevoerd kan worden. Via de ring kan zo’n kristal geactiveerd worden en is de Pokemon klaar om zijn tegenstander het loodje te laten leggen.

Er zijn dus wel een aantal regels verbonden aan deze krachtige aanval. De desbetreffende Pokemon moet niet alleen de kristal hebben, ook kan de aanval maar één keer per gevecht uitgevoerd worden. De damage die deze dikke aanvallen kunnen doen, verschillen heel erg per Pokémon. De Z-Move is als het ware een ‘upgrade’ van de basic move van de Pokemon. Dus gebruikt je Pokemon Nuzzle, dan resulteert dit met een Z-Move tot een Gigavolt Havoc van 100 damage.  

Pokémon Sun and Moon komen op 23 november uit voor de Nintendo 3DS. Shelly en David hebben op basis van de demo een preview opgenomen, terwijl Karim het totaal niet eens is met wat de dame en heer te zeggen hebben in diezelfde preview.

Maakt deze vette trailer jou nog meer excited voor de nieuwe Pokémon-games? Laat het horen in de reacties!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch