Menu Premium
Loading...

Deze NBA 2K17 trailer trekt je uit je zomervakantie voor een potje basketbal

Soraya van der Weiden 09/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt door het warme weer net zomervakantie, maar niets is minder waar en dat is maar goed ook! Het is bijna weer tijd voor vele uren basketbal-plezier. Om dit heugelijke nieuws te vieren released 2K een app om je gezicht alvast mee te scannen en een nieuwe NBA 2K17 trailer met onder andere cover athleet Paul George.

In deze nieuwe NBA 2K17 trailer zien we dat basketballers meer doen dan enkel rennen over een veld en punten scoren. In de video zien we Paul George en zijn team hun offseason activiteiten aan de kant schuiven om naar het NBA 2K hoofdkantoor te gaan om in het spel te worden gezet.

Om de pijn van het wachten te verzachten heeft 2K iets verzonnen om je even bezig te houden én om je voor te bereiden op de career-mode. Wanneer je ‘The Prelude’ download op je PlayStation en Xbox samen met de mobile companion app op je iOS of Android, kan je je gezicht inscannen. Deze scan kan je uiteindelijk ingame gebruiken voor je eigen basketbalspeler.

NBA 2K17 komt op 16 september uit PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en PC. Alvast weten wat de Gamekings ervan vinden? Skate en JJ checkten de game alvast voor je.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch