Menu Premium
Loading...

Deze modders brengen Liberty City naar GTA 5

Karim Shehata 03/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt erop dat we binnenkort de straten van Liberty City onveilig kunnen maken met Michael, Franklin en Trevor. Het modderscollectief Open IV is namelijk bezig om Liberty City naar GTA 5 te brengen door middel van een mod, die in bovenstaande video wordt toegelicht.

Om de mod straks te laten werken wanneer die uitkomt, heb je zowel GTA 4 als GTA 5 nodig voor je PC, naast een converter tool. De converter tool zorgt er dan voor dat de map uit GTA 4, Liberty City dus, in GTA 5 geplaatst wordt. Open IV zegt dat je beide games nodig hebt, zodat Rockstar minder poten heeft om op te staan als het de boel offline wil halen. De modders maken tenslotte gebruik van Rockstar´s werk en willen het zelf ook niet laten overkomen alsof Liberty City het werk van hun is.

De mod is straks alleen in de single-player van GTA 5 speelbaar, gezien Rockstar in GTA Online geen mods toelaat, wat ook logisch te noemen is. Onduidelijk is echter nog wanneer de mod verschijnt, maar Open IV zegt dit zo snel mogelijk te willen.

Vorig jaar gingen er geruchten over de toevoeging van meerdere GTA-steden aan GTA Online. Of dit daadwerkelijk ooit nog officieel gaat gebeuren is dus de vraag, maar de community maakt er nu dus in ieder geval werk van voor de single-player variant van GTA 5.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch