Menu Premium

Deze maand komt er een Glacier White PS4 Slim in de winkels te liggen

Maarten van Steijn 10/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vanaf 24 januari is de PS4 Slim niet alleen in de standaard zwarte versie te verkrijgen, maar ligt de Glacier White PS4 Slim ook in de winkels. Deze strakke, witte uitvoering van de PS4 Slim is net als de standaard Slim-variant verkrijgbaar met 500 GB en 1 TB intern geheugen. Uiteraard gaat deze variant ook weer in verschillende bundels uitkomen.

Waar Sony het één doorvoert, schrapt het Japanse bedrijf het ander, namelijk de Live Events Viewer app. Deze app was al beschikbaar op de PlayStation 3 en ook voor de PlayStation 4 had Sony deze feature in het systeem geknald. Vandaag kregen gebruikers van deze app in de regio Noord-Amerika al een mail van Sony dat de app gaat verdwijnen.

Op de app was gratis video content te bekijken, maar sommige content was betaald. Of deze app voor de rest van de wereld ook gaat verdwijnen lijkt aannemelijk, maar hier is nog geen datum voor bekend. Voor de PS4-spelers onder ons die deze app nog gebruiken, is er een schrale troost: De content van deze app die jij mogelijk al binnengehaald heb, staan nu onder ‘my videos’ in de PlayStation Store. PS3-gebruikers zijn echter wel alles kwijt.

Spreekt de Glacier White-uitvoering van de PS4 Slim jou aan? Laat het weten in de comments!

Bron: VG247

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch