Menu Premium
Loading...

Deze Horizon Zero Dawn trailer is bloedmooi

Suzanne de Jong 03/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nederlandse vlag kon ook in het Amerikaanse Anaheim uitgehangen worden. Wij mogen toch een partijtje trots zijn op onze Nederlandse rakkers van Guerillia. Horizon Zero Dawn moet op 1 maart uitkomen in Europa, maar om ons nog even warm te houden in deze koude decembermaand, kregen wij deze Horizon Zero Dawn trailer nog even voorgeschoteld.

Guerilla, is zoals algemeen bekend, verantwoordelijk voor de Killzone-franchise. De ontwikkelaar wou duidelijk eens een nieuwe weg in slaan en dat doen ze aan de hand van Aloy. Deze roodharige jonge dame neemt ons mee in de post-apocalyptische wereld, die helemaal vol zit met wezens die vol technologie zitten. In deze mysterieuze wereld is er meer dan genoeg avontuur te beleven en dat is dan ook precies wat de bovenstaande trailer ons laat zien.

Horizon is al sinds 2011 in ontwikkeling en werd op de E3 in 2015 officieel aangekondigd. De nieuwste game van Guerilla is al wel meerdere keren uitgesteld, want hij zou origineel dit jaar uit moeten komen. Helaas gaat ‘ie dat niet redden, Horizon zal dit jaar dus helaas niet meer onder de versierde kerstboom liggen.

Kan jij niet wachten op dit nieuwe Guerilla-avontuur van Nederlandse bodem? Of blijft deze game toch nog te vaag om jouw interesse volledig te grijpen? Laat het weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch