Menu Premium
Loading...

Deze Grow Up E3 2106 Trailer houdt je jong

Yannick van Doorn 13/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

BUD is back! Tijdens de Ubisoft persconferentie vanuit LA is het vervolg op Grow Home aangekondigd. In Grow Home ben je op een vreemde planeet gestrand en probeer je via een gigantische plant terug te keren naar je ruimteschip. Ook al lijkt de titel anders te doen vermoeden, deze Grow Up E3 2016 trailer houdt je jong.

Waar je in Grow Home terug moest keren naar je ruimteschip is deze in Grow Up in vele stukken uiteen gevallen. Aan jou de taak om alle stukken te verzamelen en terug te brengen naar de maan. Je zal hier vele capriolen voor uit moeten halen en gelukkig heeft BUD hiervoor een nieuw arsenaal aan moves gekregen. Zo laat de trailer zien dat je als een bal kunt rollen, vleugels boven je hoofd kunt uitspreiden en ook aan luchtbellen kunt hangen om de lucht in te zweven. Door je verzamelde plantensoorten te verzamelen en deze uit te strooien over de verschillende eilandjes die je bereikt kun je grote hoogtes bereiken die je verder zullen brengen in je missie.

In augustus van dit jaar kunnen we de reis met BUD naar de maan gaan maken om ruimteschip MOM weer te herstellen. De game verschijnt op PC, Xbox One en PlayStation 4. “Join this adorable wobbly robot on his fantastical acroBUDic adventure to the moon.”

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch