Menu Premium
Loading...

Deze For Honor trailers geven meer informatie over de maps en Faction War

Ridho Hidayat 26/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op dit moment wordt er hard gevochten voor glorie tijdens de beta van For Honor. Eerder verschenen er al verschillende trailers waarin je kennis maakte met de karakteristieke personages uit deze zwaardvecht-game van Ubisoft. Vandaag kom je meer te weten over het Middeleeuwse strijidtoneel, want deze For Honor trailers geven meer informatie over de maps en de Faction War van de game!

De trailer hierboven laat meer zien van de maps. Bij de release heeft For Honor twaalf verschillende maps, waarbij elke map vier tot zes verschillende variaties kent. Je moet dan denken aan verschillen in het weer, het tijdstip, de plantengroei en de omgeving. Deze verschillen komen tot stand doordat een map niet gebonden is aan één vaste locatie, elke map heeft namelijk een ridder-, Viking- en samurai-variant. Afhankelijk van de locatie van het gevecht, krijg je een variatie van de map die aansluit bij die locatie. Als het gevecht bijvoorbeeld plaatsvindt in de Viking-regio, dan zul je spelen op een strijdtoneel met sneeuw en weinig planten.

Over de Faction War leer je meer in de trailer hieronder. Elke speler sluit zich aan bij één factie: de ridders, Vikingen of samurai. Deze keuze bepaalt niet met welke personages je kunt spelen, maar alleen voor wie je vecht. Het is een continu conflict, dat zich ontwikkelt op basis van de gevechten die plaatsvinden. Deze gevechten vinden plaats op de verschillende gebieden waar de wereld over verdeeld is. Na elk gevecht krijg je ‘War Assets’, waarmee je nieuwe gebieden kunt veroveren, of je eigen gebieden kunt verdedigen.

De Faction War is onderverdeeld in ‘Territory Updates’, rondes en seizoenen. Elke zes uur is er een Territory Update, een ronde duurt twee weken en een seizoen duurt tien weken. Bij elke Territory Update wordt er per gebied gekeken welke factie de meeste War Assets heeft in dat gebied, uiteraard krijgt die overheersende factie dat gebied dan in handen. Aan het eind van elke ronde én aan het eind van het seizoen krijg je een beloning, afhankelijk van de prestaties van je factie. Als het seizoen is afgelopen, wordt de wereld gereset en gaat de strijd vervolgens verder met een nieuw seizoen.

For Honor komt op 14 februari uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze nieuwe For Honor trailers geven meer informatie over de maps en Faction War. Vind jij deze spelelementen van toegevoegde waarde voor de game? Aan welke factie zweer jij trouw? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch