Menu Premium
Loading...

Deze For Honor trailer introduceert de Valkyrie Champion

Ridho Hidayat 18/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder vandaag kwam Ubisoft al met een trailer over de Nobushi Warriors, een nieuwe Champion voor de samurai-factie. Nu is het de beurt aan de Vikingen, want deze For Honor trailer introduceert de Valkyrie Champion!

De Valkyrie is de vierde en laatste Champion waarover de Vikingen zullen beschikken bij de release van For Honor. Deze krijger is een hybride-type, wat inhoudt dat hij de eigenschappen en elementen van de drie types – Assassins, Heavies en Vanguards – combineert. Hij is een meester van de speer en het schild en mogelijk je enige verlosser.

Als een Viking tijdens een gevecht sterft, komt hij als beloning terecht in Valhalla. Echter zijn er ook Vikingen die op andere wijze gestorven zijn. De Valkyries hebben een pact gesloten met de goden, ze vechten voor glorie voor hun gesneuvelde broeders, die op deze manier toch in Valhalla terecht kunnen komen. Echter kunnen zij alleen zelf bepalen voor wie ze vechten.

For Honor zal op 14 februari worden uitgebracht op de PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze For Honor trailer introduceert de Valkyrie Champion, meesters van de speer en het schild. Denk jij dat dit jouw favoriete Champion gaat worden? Of speel jij liever met een gespecialiseerde Champion; een Assassin, Heavy, of Vanguard? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch