Menu Premium
Loading...

Deze Final Fantasy 12 trailer toont hoe de game eruit ziet op de PS4

Sjaak Verbon 15/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Square Enix heeft zojuist een trailer getoond van Final Fantasy XII: The Zodiac Age op de Tokyo Game Show. Dit is een remaster van de originele Final Fantasy XII die in 2006 uitkwam op de PlayStation 2. Hierboven is de gloednieuwe Final Fantasy 12 trailer te zien.

Deze remaster zal naast Japans ook Engels gesproken teksten bevatten. Het zal nu ook mogelijk zijn om tussen de originele soundtrack en een compleet nieuwe variant te kiezen. Er zal in de remaster een automatische save functie toegevoegd worden en daarnaast zullen ook de laadtijden flink verbeterd zijn. Daarnaast is er nu ook een New Game+ modus en een Trial Mode aanwezig. Dus als jij het origineel al gespeeld hebt, kan jij je nu ook met gloednieuwe content gaan vermaken.

Het verhaal speelt zich af in Ivalice (dezelfde wereld als waarin Final Fantasy Tactics en Final Fantasy Tactics Advanceen Vagrant Story plaatsvinden) waar de twee rijken: Archadia en Rozarria een oorlog voeren met daar tussenin het koninkrijk Dalmasca.

In 2017 zal Final Fantasy XII: The Zodiac Age verschijnen in de winkels op de PlayStation 4 een exacte releasedatum is vooralsnog niet bekend. Kan jij niet wachten totdat deze game uit is? Laat het hieronder weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch