Menu Premium
Loading...

Deze essentiële editie van Paragon ligt nu op je te wachten in de winkel

Karen Koch 07/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In eerdere berichten leek het steeds alsof Paragon exclusief een digitale release zou worden. Voor verzamelaars en hoarders natuurlijk ietwat teleurstellend. Gelukkig brengen we je vandaag goed nieuws, want deze essentiële editie van Paragon ligt nu op je te wachten in de winkel, jawel, een fysieke uitgave!

Met essentiële editie doelen we natuurlijk op de Paragon Essentials Edition, een editie van de game die wat leuke extra’s met zich meebrengt. Dit heugelijke nieuws wordt natuurlijk vergezeld door een trailer, welke je hierboven natuurlijk al meteen hebt gecheckt. Zo niet, stop met lezen en ga eens snel kijken! De trailer toont een hele hoop explosieve actie met een spannende track op de achtergrond. Goede marketing om je game aan het publiek te verkopen, dus.

Dezelfde soort actie hebben we ook al vaker in andere Paragon trailer gezien, maar de hamvraag is natuurlijk, waarom zou je de Paragon Essentials Edition aan moeten schaffen? Ook op deze vraag heeft de trailer een antwoord, maar als je geen zin hebt om de kleine lettertjes te lezen, hier ook een samenvatting.

Met de Essentials Edition krijg je sowieso toegang tot de beta. Daarnaast krijg je ook 6,000 Paragon coins, de in-game currency waarmee je nieuwe skins, boosts, challenges en andere content kan kopen. Behalve munten om al die zaken aan te schaffen, krijg je natuurlijk ook een aantal Master Challenges, skins en boosts. Dikke prima om een beta mee te beginnen, toch?

Paragon is natuurlijk de MOBA van Epic Games en verschijnt ergens dit jaar. Deze wordt dus, natuurlijk, nog vooraf gegaan door een beta. Wanneer de game verschijnt, doet hij dat op de PC en PlayStation 4. Hebben jullie er zin in, of zijn jullie nog te druk bezig met alle andere topgames uit 2016?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch