Menu Premium
Loading...

Deze eindbaas uit de originele Killer Instinct komt naar Killer Instinct Season 3

Ridho Hidayat 18/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Je kunt straks nog harder kont schoppen in Killer Instinct, want de demonische Eyedol is terug van de dood! Wellicht bezorgde deze enorme bruut met zijn strijdknots je vroeger de nodige nachtmerries. Ditmaal kun je hem zelf onder de knoppen nemen, want deze eindbaas uit de originele Killer Instinct komt naar Killer Instinct Season 3.

Eyedol is het achtste en laatste personage dat in Season 3 van Killer Instinct wordt toegevoegd. Zoals gezegd was deze krijgsheer de eindbaas uit de originele Killer Instinct van 1994, maar toen was hij nog tweekoppig. Wellicht heb jij hem toen een kopje kleiner gemaakt, want nu is hij terug met maar één hoofd, dat weliswaar in tweeën is gesplitst. Herboren met een gespleten gezicht, ramt Eyedol er flink op los en hij stopt voor niets of niemand.

In de trailer zien we de vervloekte Kan-Ra, die Eyedol laat herrijzen om hem te gebruiken als ondode slaaf. Waar deze tovenaar geen rekening mee hield, is dat deze demoon niet met zich laat sollen. Kan-Ra wordt even flink onder handen genomen, waarna Eyedol de wereld onveilig gaat maken. Aan jou de taak om dit gruwelijke beest te temmen en te gebruiken voor je eigen duivelse doeleinden.

Eyedol zal op 22 juli beschikbaar zijn voor mensen die de Ultimate Edition van Killer Instinct in hun bezit hebben. Een week later kunnen mensen met de Combo Breaker Pack erop los rammen met deze demoon. Ga jij kontschoppen en het strijdveld onveilig maken met Eyedol? Of heb je nog steeds nachtmerries van deze eindbaas? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch