Menu Premium

Deze concept art geeft je een beeld van toekomstige Halo 5 DLC

Rik Koning 22/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds de release van Halo 5, ondertussen alweer bijna een jaar geleden, is de game regelmatig uitgebreid met nieuwe content. Zo werden er al talloze nieuwe game modes, maps en customization options toegevoegd. Na de laatste update eind juni was het even stil, maar ondertussen is er voor de Halo-spelers weer iets om naar uit te kijken. Deze concept art geeft je een beeld van toekomstige Halo 5 DLC.

Door middel van de laatste community update, genaamd Preview of Autumn, bracht 343 Industries de eerste beelden van de volgende update naar buiten. Het gaat om een stuk concept art van de nieuwe map, die je kan bekijken door op het plaatje boven dit artikel te klikken. De concept art toont een soort open tempel met een grote ingang in een soort Arabische stijl.

Er is echter nog meer. Zo kunnen spelers uitkijken naar nieuwe wapens, skins en attachments. In de screenshots, die je onder dit bericht in de bron kan vinden, zie je bijvoorbeeld een nieuwe Gunfighter Magnum. Dit wapen is ultra rare en bedoeld voor de stressvolle situaties waar je vlug naar je side arm moet kunnen wisselen en snel moet kunnen reloaden. Tevens kun je alvast een tweetal nieuwe skins bekijken.

Wanneer de volgende Halo 5 DLC precies uitkomt is nog niet duidelijk, maar wel kunnen we je melden dat er later deze week waarschijnlijk meer informatie gaat volgen. Dus check snel die screenshots en blijf onze website in de gaten houden!

Bron: VG247

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch