Menu Premium
Loading...

Devolver Digital kondigt Absolver aan middels trailer

Karen Koch 26/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Devolver Digital, uitgever van games als Serious Sam en The Talos Principle, heeft vandaag iets nieuws in onze schoten geworpen. Ze kondigden plotseling de online combat RPG Absolver aan en gaven ons er meteen een dikke trailer bij. Ga rechtop zitten en bekijk de met actie gevulde trailer hierboven!

Absolver is een game ontwikkeld door Sloclap. Als dat je niks zegt, hoef je je niet te schamen, want Absolver is hun allereerste project. De studio bestaat uit allemaal ex-Ubisoft werknemers, dus ze hebben in ieder geval mensen met ervaring in de wereld van game development. Hoe dat uit gaat pakken, zien we zodra de game uitkomt.

Allemaal leuk en aardig, zo’n trailer, maar waar gáát Absolver nou eigenlijk over? Simpel gezegd, jij bent een Prospect. Iemand die aspireert om lid van de Absolvers, een soort leger, te worden. Je reist over de hele wereld, loopt andere Prospects tegen het lijf en doet dan wat iedereen zou doen in dezelfde situatie: vechten.

Zoals je ook aan de trailer misschien al is opgevallen, er zijn geen vuurwapens. Alles gaat puur en alleen om vechten met je handen, zwaarden of andere close combat wapens. Daarnaast is er ook bekend dat er zowel een PvP als PvE modus in de game zal zitten. De voorlopige releasewindow staat simpelweg op “2017”, maar we zullen hier binnenkort vast meer over horen. De game staat op de planning voor de PC en consoles.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch