Menu Premium

Devil’s Third is nog steeds in ontwikkeling volgens Itagaki

Gamekings Redactie 29/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer een flinke tijd terug dat we voor het laatst iets vernomen hebben van Devil’s Third. In 2010 werd de game aangekondigd en is sindsdien een klein beetje in de vergetelheid geraakt, met de vraag of de game überhaupt wel zou uitkomen. Maar daar komt nu verandering in, want Devil’s Third is nog steeds in ontwikkeling volgens Itagaki.

Toen in juni 2010 Devil’s Third werd aangekondigd, zou het door THQ uitgegeven worden. Nu, drie jaar later, is THQ verleden tijd en is alles dat ooit onder THQ viel ondergebracht bij andere uitgevers, of in stilte verdwenen. Het laatste leek geval leek ook voor Devil’s Third op te gaan, maar nu blijkt dat de game nog steeds in ontwikkeling is. Tomonobu Itagaki, lead designer van Valhalla Game Studios, geeft aan dat zijn studio nog steeds bezig is met de game, ze voeren gesprekken met uitgevers en werken aan het versterken van de gameplay. Nog onduidelijk is welke uitgever ervoor gaat zorgen dat wij gamers de game uiteindelijk in handen krijgen.

Het is een bewuste keuze geweest om weinig van de game te laten zien, zegt Itagaki. Volgens hem is het nog altijd wachten op het juiste moment om naar buiten te treden met nieuwe informatie. Tot nu toe weten we alleen dat het een third-person shooter wordt en lijkt het erop dat het locaties vanuit Azië, Amerika en Europa zal bevatten. Ook zegt hij dat hij gekeken heeft naar games als Ninja Gaiden en Dead or Alive, die beiden van zijn hand komen. Ik vraag me af de game ooit het daglicht gaat zien. Zo ja, staat Devil’s Third gepland voor een release op Playstation 3, Xbox 360 en PC.

Wij zijn in elk geval benieuwd naar deze door Beat ‘M Ups geïnspireerde third-person shooter, jij ook?

Devil's Third is nog steeds in ontwikkeling volgens Itagaki

Devil’s Third is nog steeds in ontwikkeling volgens Itagaki

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch